Vegan gemalen kaas

Vegan gemalen kaas

Recepten

Als je eens een vegan dagje wil inlassen of voor de doorgewinterde veganist die een alternatief wil voor gemalen kaas.

  • 1 kopje of 140 g ongebrande ongezoute cashewnoten
  • 4 el edelgistvlokken (vind je bij Albert Heijn of biowinkel)
  • 1/2 el zeezout
  • 1/2 el knoflookpoeder
  • 1/4 el uienpoeder

vegan gemalen kaasDoe alle ingrediënten in een blender en hak fijn. Doe dit kort en krachtig. Als je dit te lang gaat doen ga je brokken krijgen en dat wil je vermijden. Bewaar in een potje dat je goed kan afsluiten. Als je de parmezaan in de koelkast bewaard dan blijft de gemalen vegan kaas 3 weken goed. Deze parmazaan is rijk aan eiwitten. Smakelijk !

Vorig bericht
Opties in de Downward Facing dog houding
Volgend bericht
Heerlijke vegan dip met zongedroogde tomaten en cashewnoten
Yoga docent

Stephanie van Gorp

Toen ik in aanraking kwam met yoga, voelde ik al snel dat yoga meer was dan wat oefeningen op een mat. Als docente concentreer ik me voornamelijk op ‘gezond’ bewegen met aangepaste correcties. Graag geef ik les in een gezellige familiaire sfeer met een down-to-earth aanpak waar iedereen welkom is. Op de blog deel ik handige tips over yoga, pilates en gezonde voeding.

OOK LEUK OM TE LEZEN

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan