Havermout met gebakken appel en kaneel

Recepten

Heerlijk verwarmend ontbijt voor in de herfst en de winterperiode.

Benodigdheden:

  • 1 appel
  • 30g havermout
  • 1 handje rozijnen
  • Amandelmelk
  • 1 eetlepel sesamzaad
  • 10 g cacaonibs
  • Optioneel kokosolie (1 theelepel)
  • Kaneel

Havermout met kaneelBak de appel in een tefal pan. Ik gebruik hier geen kokosolie. Als je dit wil kan dit natuurlijk. Kruid de appeltjes met de kaneel en voeg de rozijnen toe. Laat even sudderen op zacht vuur en voeg de havermout toe. Roer even het geheel. Als je wil kan je nog wat kaneel toevoegen. Voeg de amandelmelk toe en laat nog even sudderen tot dat de amandelmelk bijna opgenomen is. Zet het vuur af en voeg de cacaonibs en sesamzaadjes toe. Doe het geheel in een kommetje.

Vorig bericht
Heerlijke vegan dip met zongedroogde tomaten en cashewnoten
Volgend bericht
Gezonde wafels met vegan mango – kokos Yoghurt en rood fruit
Yoga docent

Stephanie van Gorp

Toen ik in aanraking kwam met yoga, voelde ik al snel dat yoga meer was dan wat oefeningen op een mat. Als docente concentreer ik me voornamelijk op ‘gezond’ bewegen met aangepaste correcties. Graag geef ik les in een gezellige familiaire sfeer met een down-to-earth aanpak waar iedereen welkom is. Op de blog deel ik handige tips over yoga, pilates en gezonde voeding.

OOK LEUK OM TE LEZEN

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan